Tanpa permulaan, anda tidak akan sampai ke mana-mana dan kegagalan adalah permulaan kepada kejayaan.

Wednesday, March 24, 2010

kEsiBUkan yANg Melampau..


Dalam minggu ni aku betul2 sibuk giler..
tido pun xcukup..macam2 hal nak kena buat..
bayangkan nak berblogwalking pun xdapat..
hanya satu dua blog je yang dapat masuk..
pastu terpaksa bg commitment kt keja..
hari ISnin lepas aku kena tolong mamber shotting utk ads ragut..
puas jugak lah satu hari suntuk..
nasib baik aku free.. utk masa 2 je..
bukan ape..tolong menolong..nti bila aku susah die tolong plk..hehehe..
so korg leh tgk video adegan meragut ni..





tp xsiap lagi..ni cuma plot yang kena ragut je..
xbuat lg dalam After Effect lg..
ape pendapat korg semua? byk lg plot2..
tp plot ni je yang aku masuk..hehe..

ha!! ni lah mamber aku..
die ni lah yang membuatkan hidup ku dalam troma!!
meragut orang?ada ke?hahaha..
bahaya siot time 2.. masa shotting 2 siap org ramai jerit2 nak tlg yg kena ragut 2..
korg bayangkan lah mcm mane cuaknyer..
nasib baik crew2 pepuan yg lain terangkan kat pak cik2 kt ctu..
lau x mampus aku kena kejar satu Shah Alam..
korg npk kan camera 2..berjasa byk 2..
disebabkan HANDYCAM semua dah kehabisan bateri die lah
penyelamat kami..
tapi CUTE kan camera 2.. WARNA die yg penting 2..
nak tau owner die.. ehm..yg kat gambar 2 lah..hehehe..opps!! sory BAA.. bocor plk rasia..

tgk lah mamber2 aku ngah rajin buat work..
lau lecture tau ni mst menaggis nyer..
sb xpercaya kami ngah berusaha buat keja ..hahaha
bilik kami sekarang ni adalah studio kami juga..
dalam masa 3bulan ni.. terpaksa menghadkan seadanya masa bersukaria..
bayangkan lah show dah nak dekat... bulan 5 nti..
work byk xsiap lg..


ni pulak cte pasal laptop aku ni..
dah banyak berjasa..agak bengang juga beberapa ari dgn die ni..
tup..tup..
semalam jgk aku format die..
bukan nak cakap ape..
dgn fan prosesor die xnak pusing..
jadi aku pun membuat alternatif lain..
dgn membogelkan belakangnya dan halakan kipas yg besar dibelakang nya..
baru lah projek memformat berjalan lancar..
ni semua sb nak siapkan work degree show aku..
sekarang ni dah masuk computer raw..
jd semua skill2 terpaksa dikerahkan..
nak buat yg terbaiklah kate kan..
ingat senang..dgn malas lagi yg terpaut didada..hahaha..ckit je..
tp alhamdulilah..
siap juga logo aku..
sekarang ni aku kena kemaskan logo no 4 tu dengan warna dan jelaskan identity nya lg..
sekarang ni..otak aku dah penuh dengan susu lembu ni..hahaha....


2 y:

Nashays said...

seb bek shooting ragut2 jer..klu betul.....fobia:(

applesakura said...

hahahahaha tuh laptop ke imac yg berdiri camtuh skali?? hahahahahahaa

Related Posts with Thumbnails

Tags

Exchange link

Exchange link
Advertisement/pay per click

chat here


ShoutMix chat widget

Popular Posts