Tanpa permulaan, anda tidak akan sampai ke mana-mana dan kegagalan adalah permulaan kepada kejayaan.

my example work


Page ini khas untuk  sample2  artwork yang pernah aku buat. Termasuk juga artwork yang aku buat pameran di  Kuantan Parate,Pahang dan Perpustakan Awam Shah Alam, Selangor.  Dan yang lain2 adalah freelancer sebagai Graphic Designer. Tp hanya beberapa yg sempat di publish untuk memenuhi syarat.hehehe.  Aku dapat publish printing punye je. Yang berkaitan dengan advertising dan corporate identity. Yang lain seperti Multimedia xdapat lah sebab file nyer berat plk.
 ni masa Show kat Perpustakan Awam Shah Alam, Selangor.
macam pemeriksakan.hehehe yang lagi sorang 2 macam model
utk product yang aku buat. tapi dua2 tu name sama
: wanie.. sorang sabah,sorang lain terengganu
ni Panel aku yg xseberapa. Maklumlah banyak item yang xsempat aku letak
(sebenarnyer xcukup ruang.hehehe)
yg lain aku letak kat umah, nak tgk kenalah datang umah.hahaha
ni lah item yg telah di thumbnail kan..
Client : Japlo Healthy Care
Product : Japlo 3
Year : 2010



Client : Viva Tyre 
Product : Ft-900
Year : 2008
Show Location : Kuantan Parade. Pahang.
sebahagian artwork..

Related Posts with Thumbnails

Tags

Exchange link

Exchange link
Advertisement/pay per click

chat here


ShoutMix chat widget

Popular Posts