Tanpa permulaan, anda tidak akan sampai ke mana-mana dan kegagalan adalah permulaan kepada kejayaan.

Friday, March 26, 2010

Today... long2 adventure..


Hari ni shotting lg utk groub aku..
penat giler kot... ari 2 tlg org..
kali ni group sendiri plk kena settle kan bukan senang..
commitment 2 kena di berikan seratus peratus..
Ari ni motor 125Z aku byk berjasa..
kerana pertama : telah membawa aku ketempat shotting.
kedua: tempat2 yang mencabar..contoh nyer tepi tasik..hehhe..
xde lah bukan ape.. selalu asik drive kareta je.. cian plk kat motor aku 2..
karang terbiar je.. makin jahanam plk..
dah lah dulu terbiar kat BALAI POLIS sikit punye lame..
dalam 2 tahun jugak lah.. bayangkan lah.. cam ne dah jadinyer..
oppss..bukan kes aku merempit ok..
sb motor aku pernah hilang.. merajuk kot ngan tuan die..hehehe..
bukan 2.. die syang giler kat aku 2 die datang balik 2..
tp 2 zaman masa aku giler merempit... tp....
peringatan kat budak2 skrg.. xyah lah nak merempit..
xjauh mane pun leh g.. hati masa nak merempit 2 memang lah kering..
tp lau xpanjang umur.. xsempat nak insaf wei..
nasib baiklah aku dapat hidayah utk kembali ke pangkal jalan..
tp sebelum 2 aku sempat juga lah membeli motor utk simpanan.hehe..
kenang-kenangan lah katekan. Motor kriss aku yg aku guna waktu sekolah dulu
aku dah bagi kat adik aku.. dan sekarang yang ada dalam jagaan aku, adalah..
yamaha 125 dan yamaha RXZ.. hehehe..
Motor kesayangan ku.. belakang 2 kereta aku
diorg lah yg menemani aku ketika awek aku majuk2.
(awek aku ngah majuk sebab mgu ni aku sibuk sgt)
(padan muka aku..waaaaa.)

2 y:

Toh said...

Bro moto sedekah selai.wahaha

applesakura said...

PADAN MUKE!!! hehe

Related Posts with Thumbnails

Tags

Exchange link

Exchange link
Advertisement/pay per click

chat here


ShoutMix chat widget

Popular Posts