Tanpa permulaan, anda tidak akan sampai ke mana-mana dan kegagalan adalah permulaan kepada kejayaan.

Saturday, March 27, 2010

Misi HARI ini..

Hari ni aku ngan mamber of group nak kena buat editing movie. xtau nak start dari mane sb masing-masing ada kepakaran tersendiri.. so bab2 cm ni akan jadi payah dan kadang2 2 senang..
so korang faham2 lah ya.. kita bila buat keja by groub ni kena lah saling memahami. bukan senang tau.. nak together bersama2 ni.. nasib baik aku mamber 3 orang lelaki. sofa okey lah.. sb masing2 boleh edit. tp yang mamber aku lagi sedih.. dah lah satu group sorg je lelaki.. so cm biasalah kena finishing sorg2 sampai ke sudah..tp okey lah.. sb kami ni bukan berkira sangat pun.. sb dari sni kita org akan asah lagi skill2 yg tertamam dalam hati sedalam2nya.. makin hari makin improve lah.. setakat Adobe After Effect 2.. (kacang jelah..hahaha.. belagak ceh.. )
bukan cm 2 kawan2.. kita nak kena sahut cabaran.. makin hari makin susah nak hidup..
nak kena challenger dgn ramai lagi kat luar sana 2.. okey lah.. DOA kan kami berjaya k..
p/s: hari ni aku telah mengorbankan hari utk kuar dating tgk wayang..waaa

ni plot2 terakhir dalam tvc ads kampen aids yang kami shoting. aku yg shot,jd xde gmbar aku.waaa..


ERM...ada cte lagi ni..hehehe.. semalam mamber aku dah jual graphic card die..
harga dirasiakan lah.. simpati juga aku.. sb graphic card die ngan die 2 umpama aur dengan tebing lah katekan... hehe..
kadang2 2 hilang silih berganti.. mst lepas ni die akan dapat lagi power dari 2..
ni gambar2 saat2 terakhir sebelum berpisah...
Renung2 kan lah...dan selamat beramal...
nak kenal sape mamber aku 2..hehe..
die yg berlakon jadi Doctor 2..



Related Posts with Thumbnails

Tags

Exchange link

Exchange link
Advertisement/pay per click

chat here


ShoutMix chat widget

Popular Posts