Tanpa permulaan, anda tidak akan sampai ke mana-mana dan kegagalan adalah permulaan kepada kejayaan.

Saturday, March 6, 2010

CeriTa dI sEBbalik MY name Is Khan..


sebenar nyer semalam aku kuar ngan mamber2 nak g JJ Bukit Tinggi NAK tgk alice in wonderland..
tup..tup.. Tukar plan sebab nak tgk 3D punye pasal..Aku PUN drive lah g sunway piramid..
sampai sana pukul 9mlm kot... cepat2 beratur cikit punya panjang lah barisan 2..
tgk kat screen tgl few sitting utk Alice IN wonderland.. MAMBER pun berDOA ni utk dapatkan sit 2..



ai..TIME ni bru ingat nak berdoa,,hehehe..
xdelah kan ..ramai sgt kot. dah 2 bila sampai depan je.. sold out lah BRO.. boleh die kate cm 2..
okey xpe.. kiteorg pun buat lah discussion jap.. Movie ape nak tgk utk mengisi kekosangan hari malam2 yg indah ni.. buKAN APE..awek AKU jauh,g Taiping mamber die kawin.. JADI terkontang-kanting lah jap.. selalu tgk wayang ngan buah hati je..
tetiba tgk ngan mamber plkkan.. jadi pelik sikit hati ni..cehwahh..
hai..melalut dah ni..OKEY..bila KAMI dah buat keputusan.
kiteorg pun ape pun..jerit lah kat brader 2.. My NAME is KHAN. haha..
TGk CTE hindustan 2.. didalam pengamatan awal lah..
BUT!!
bila duduk dalam wayang dekat 2jam setenggah.. mOvie ni mmg best kawan2..
seBagai Budak2 Graphic ar.. kAmi rasa mmg berbaloi sgt..
caRa PengaMAtan kami.. seMUA teknik yang terdapat dlm MOvIE NI terbaiklah....
dah lah..nak cte panjang pun susah..
senang cte kawan2.. try tgk kat wayang.. pastu bg ar PenDAPAT sendiri..
okey!!

ni gAMbar KT SUnway PIramid

Related Posts with Thumbnails

Tags

Exchange link

Exchange link
Advertisement/pay per click

chat here


ShoutMix chat widget

Popular Posts