Tanpa permulaan, anda tidak akan sampai ke mana-mana dan kegagalan adalah permulaan kepada kejayaan.

Sunday, June 27, 2010

Wow.....agak lame ku tinggalkan...

pergh!!!sedar dengan xje.. hampir 4 bulan aku tinggal kan blog aku ni kesunyian...
hari ni baru aku ada masa utk melihat serta mengubah serta merta..
yelah..dah oldschool kot.... sory lah kepada kawan2 blogger sekalian.. al maklumlah..
student life dalam final year memang melampau sibuk nyer..
akhir nya result pun dah kuar...dan sekarang aku sudah bergelar penganggur yang berjaya..
hahahaha... xde lah..aku ngah sibuk kan diri jugak ni dgn cari keja..
sape2 yang ada line kosong utk keja graphic designer, bg lah tau..
aku pun xde idea utk meng-update ape, tp malam karang aku akan start berblogging semula..


1 y:

applesakura said...

waw!! penganggur yg berjaya!!!!
heheh nk sain! hehehehhe

Related Posts with Thumbnails

Tags

Exchange link

Exchange link
Advertisement/pay per click

chat here


ShoutMix chat widget

Popular Posts