Tanpa permulaan, anda tidak akan sampai ke mana-mana dan kegagalan adalah permulaan kepada kejayaan.

Wednesday, June 30, 2010

Khas utk sesiapa yg nk menceburi dunia FOREX

Aku dah lame simpan e-book ni masa mula start belajar sendiri tentang forex ni.
tp sekarang ni nak buat pe simpan lgbaik aku share je ngan sesiapa yg minat,
lagi pun e-book ni, hanya mengajar cara2 nak open akaun je.
banyak lagi aku ada,tp tgk dulu pemintaan cm ne..
lau cm ramai je yg suka nti aku upload lagi
ape2 yg berkaitan dgn FOREX ni.
meh cni aku story ckit, lau Marketiva ni utk sesiapa nak try tp xde modal.
mmg lah start 1usd, tp agak lame lah utk dapat profit yang banyak.
.

tp lau korang nak cuba boleh je.. Aku sediakan e-book ni utk korang study..
Marketiva book 1
Marketiva book 2

Yang ini pula broker yang aku join sejak 2tahun yang lalu..

Aku rasa akan setia dengan nya walaupun sekarang ni aku ngah study mengenai Insta Trader.
Dalam Insta Trader ni xde deposit yg aku masukan, aku cuma try Demo je. tgk lah macam mane nti. Aku syorkan kepada sesiapa yang berminat boleh daftar kat FXOPEN dulu dengan akaun demo dulu. biasakan diri dengan Market, dah confident.. baru lah masukan Dana.
sini aku sediakan e-book khas utk cara mendaftar di FXOPEN.
FXOPEN Book

Ini adalah panduan sahaja, bukan senang utk belajar sesuatu yang baru.. dan bukan senang utk jadi kaya. semua nya atas usaha sendiri. aku share ni pun utk menambahkan pengetahuan lagi dalam bidang ni.. lagi pun, ilmu kat dunia ni, kena lah kongsi, nti lau dah kita dah tiada nti adalah org utk mendoakan kita. wassalam...


Related Posts with Thumbnails

Tags

Exchange link

Exchange link
Advertisement/pay per click

chat here


ShoutMix chat widget

Popular Posts