Tanpa permulaan, anda tidak akan sampai ke mana-mana dan kegagalan adalah permulaan kepada kejayaan.

Friday, January 21, 2011

Movie2 terbaru..




entry cm best je.. tp aku ni pun dah lame x berblog .. ni bru nak rajin2 semula..
dari layan facebook yg dah membosan kan.. baik aku jaga blog aku yg dah bersayang ni..
teruk betul peragai...ada org nak ada blog pun susah.. yg dah sedia ada ni xbersyukur langsung..
Thanks kpd pelawat2 yg sudi hadir walaupun blog ni terbiar.. aku akan bls semua kunjung2an ada semua.. ape2 sejak dua menjak ni banyak movie yg mencabar aku.. byk giler aku miss movie2 kat wayang sekarang ni.. yelah..sejak dua menjak dan start keja..dan sekarng mula menganggur blk..


ape lah nak jadi.. kadang2 bila pk blk life waktu study dulu best.. best ngan member2 je lah..
orite.. Aku rasa ramai yg dh tgk movie Kurafat kan.. dgr mmg best giler tp rugi giler aku xberpluang nak tgk.. arghhh..tension seh...



ni nti yang terbaru.. cte HAQ.. aku tgk mcm best.. byk main effect2 yg menarik.. tp xtau lagi dgn jalan cte nyer.. tgk je lah nti... hope yg terbaik.. sb sekarang ni movie kat Malaysia ni.. mmg boleh dibanggakan.. yelah..lain org lain pendapatkan.. itu hak masing2..
utk jalan cte HAQ ni yg aku tau sebuah filem aksi triler yang memaparkan kisah dua saudara yang mempunyai kuasa luar biasa. Pengorbanan dan cabaran terpaksa diharungi oleh mereka demi menegakkan keadilan dalam dua realiti kehidupan yang berbeza. 2 je lah yg aku tau..hahahaha..
nti g tgk je 27 JAN 2011

Related Posts with Thumbnails

Tags

Exchange link

Exchange link
Advertisement/pay per click

chat here


ShoutMix chat widget

Popular Posts