Tanpa permulaan, anda tidak akan sampai ke mana-mana dan kegagalan adalah permulaan kepada kejayaan.

Thursday, January 6, 2011

SALAM TAHUN BARU 2011



Setelah sekian lama blog ni bersawang.. akhirnya berjaya di update kan..
masa amat mencemburui kite.. hahahaha..
tp itu bukan bermaksud dah bosan ddn berblog ni..
cuma buat masa ni terpaksa manage utk mencari duit sendiri kan...

Bemula nya tahun baru ni.. aku terus behenti kerja. utk meneruskan kerja2 freelancer aku yg berkumpul2 ni.. xdapat nak bg commitment dgn keja .. jadi baik aku quit kan..
actually.. bukan nyer dapat byk pun. tp biar lah slow2.. skrg ni mmg susah nak cari kerja walupun kita ada degree holder. aku bukan nyer ape..
patut ke org merendah2 kita bila kita xde pengalaman... xkisah lah.. 2 hak mereka masing2. kadang2 bukan aku kesihankan diri aku sorg je.,..
tp member seangkatan aku yang lain.. cam x sepatut nyer menghabiskan masa 5tahun utk dapat kan degree, sedang kan bila bis spm terus keja 2 kira lagi penting dari degree.. 2 pendapat aku sj.. emo punye persepsi...
tp aku xmenyesal.. bila kite ni berilmu.. 2 pun dah membuatkan kite berbeza dgn yang lain2.. ilmu 2 pentingkan. jadi ape yang korg ada 2 gunakan sebaik2 nya.. sekurang2 nya, korg ajarlah adik2 yang memerlukan walaupun korg bukan cikgu... yelah sekarang pun nak mintak jadi cikgu pun susah kan..

okey lah.. sekarang ni aku ngah update blog mengenai design2.. sape2 yang berminat utk buat design ke.. tempahan kad kawin dgn design sendiri ke.. leh layari

web : hidgraphic.blogspot.com
email : hid.graphic@gmail.com



tp blog 2 masih dalam penyelengaraan lagi..
tp leh terus hantar email utk bertanye kan ape je.. lau anda ada dlm kawasan johor sy leh terus berjumpa. jgn isau pasal bayaran.. mmg berbeza dgn tempah kat kedai nyer.. percaya lah..


Related Posts with Thumbnails

Tags

Exchange link

Exchange link
Advertisement/pay per click

chat here


ShoutMix chat widget

Popular Posts